Marcus Degerman, du är saknad <3

image77


Marcus, jag kommer aldrig glömma när du hittade en padda här i stugan. Du gick runt med den hela dagen tills den kissade på dig. Du vart sur, tog Ingrids träskor, gick ut, satte ned paddan och kissade på den. Det är så jävla roligt, även fast det var flera år sedan skrattar jag fortfarande åt händelsen som om det vore idag.

jag kommer ihår förrförra sommaren när vi sommarjobbade tilsammans. Jag fick sykbryt på dig. Men såhär i efterhand saknar jag det. Jag saknar när du retas, jag saknar när du busar.

jag kommer ihår alla gånger vi tältat, våran tratition. Hur ska den kunna vara sig lik nu när inte du är med? Visst, vi andra ska fortsätta. Men det kommer inte vara detsamm utan dig..

jag och Kaysa satt bara för några dagar sedan, i fredags tror jag det var och pratade. Vi pratde om sommrarna. Om Tomas, dig och Martina. Vi pratade om hur rolig och klumpig Tomas är som varenda sommar tappar minst 2-3 mobiler i vattnet och trillar i själv. Vi ptatade hur underbar du och martina är som personer och att vi skulle vilja sa samma kontakt och humor med våra syskon som ni hade.

Alla bra, roliga och även jobbiga stunder som vi haft har gjort ett stort märke i mitt hjärta och jag kommer aldrig att glömma dig.
du finns i mitt hjärta,
föralltid! ♥


:(

jobbigaste veckan i hela mitt liv. Att bara sitta och vänta på något man inte vill tro är sant. Det är så otroligt jobbigt. Jag hopas av hela mitt hjärta att ett mirakel skett. Att du lyckats kravla dig upp å land. Att du inte ligger där i det iskalla vattnet och inte lever. Bara tanken får mig att känna mig helt tom, tom av saknad, tom på tårar. Jag vill att du ska komma hem. Det här ska inte hända, så jävla orättvist. Du är älskad och omtyckt av så otroligt många. Varför just du? varför kan man nte får vara lycklig? varför måste så många hjärtan krossar p.g.a ett litet misstag? Det är inte rätt!

hela skeå är dränkt av tårar och sårg, alla som brukar vara så glada är nu så ledsna. Det tar så mycket på krafterna när alla är så deppiga, kom hem!!<3

hahaha, så rolig!


lördag & söndag

Jobbade igår. 12.00-20.00. Rätt så kul, men otroligt mycket folk, vilket gjorde att man aldrig kunde gå och käka. Hann i princip börja äta på mig själv innan jag äntligen fick rast :)

Idag var jag på dans. Caldon var på bra humör, så det vart en lyckat träning. haha. Sen for jag hem till alex och var där tills nu., alltid lika kul att vara med han. Kanske beror det  på att han är bäst..?

the thrills - big sur



bra ju :)

engelska

har äntligen skrivit klar engelskan. Skulle skriva en bokrecension och berätta vilja skådespelare och soundtrack jag skulle använda mig av om jag göra en film av boken. Jag skulle även döpa om boken/filmen. Svin kul, men svårt!

sjuk

Vill inte vara sjuk, jag vill kunna fara på träningarna och kunna pussas utan att smitta någon. Jag har varit sjuk lite från och till på en vecka nu och jag har inte tränat sedan innan jul - inte bra, inte bra. Jag som sett framemot morgondagens träning, men nu är det så att det tydligen inte är träningar på torsdagar länge, så jag få vänta med att träna tills på lördag..

Och som mos på pannkakan har dansen börjat igen! :D
lr


jobba

image76

Ska jobba både idag och imorgon.
fre: 14.00-19.00
lör:  11.00-19.00


håltimme

ingen engelska idag heller eftersom vi inte fått någon ersättare för läraren. Irriterande. Nu har vi  hål fram till kl 10.30, sen har vi bara en 50 min lång lektion sen slutar vi. Palla gå till skjolan för två lektioner och en och en halv timmes rast.. 


myspys

image13

Sov hos älskling inatt. Hade hyrt Hide and seek. Rätt bra faktiskt, även fast jag vart lite förvirrad.
Älskar att sova hos han, det är så mysigt. Annat  är det i min 90cm säng..

Arn - Temperiddaren

var på bio och såg Arn med Alex, hans bröder och pappa idag, den var jättebra!

första i första

image75

GRATTIS ALICE!

nyår

Niår vart inget speciellt för min del. Satt i princip bara i Sannas lägehet med Sanna A, Sanna och Elina. Vid tolvslaget sprang vi ner till torget för att kolla på raketer, men inte var det några raketer där inte..hehe. Innan Sanna  och Elina kom käkade jag och Sanna A middag.

förrätt
- västkustsoppa
varmrätt - potatisgratäng och kyckling
efterrätt - panacotta och glögg

image74

GOTT NYTT ÅR I EFTERSKOTT!


RSS 2.0