islandshästar

var och firade min morbror som snart fyller fyrtio. Vi var och red islandshästar. Ska jag vara ärlig var det roligare än jag trodde, och jag vart svin rädd när den började röra på sig men jag insåg snabbt att den varsnäll och gjorde som jag ville. Efter att ridit en timme gjorde vi upp eld och wookade luch. Sen for några på hockey och några kollade på matchen på tv. Sedan for vi till Afrodite och käkade middag, för min del vart det kebab.
Senare på kvällen kom Matilda och hämtade migför vi skulle till Emma och fira henne :)

det har gått tre dagar sedan vi red, och jag har fortfaranfe ont i rumpan..


  
               

ferre

var på "fest"  i fredags med Elin, Emma, Malin, Sanna och Frida. Hade kul som fan!

kvällen började med att vi gick och käkade på subway, tog en melt som vanligt. Sen gick vi hem till sanna och sminkade oss. När vi var klara tog vi tjugo i åtta bussen till Domsjö, vet inte til vem. När vi väl var där han vi yp vara där i 10 min sen skulle alla ta bussen in till stan så vi liksom "vafaaaan, vi kom ju nyss därifrån!". Men vi följde med alla andra. Vissa skulle till någon fest på valla men vi stannade kvar inne  stan och fräffade massa folk. Det var ju 200 dagars för alla 89or och temat var idoler, så vi träffade massa kändisar, Sen gick vi ner till max och käkade lite, sen kom pappa..
alltså det kanske inte läter som om vi hade kul, men det här var en av de rligaste kvällarna jag varit med om. + alla alla var svin fulla..



       
jag           malin,sanna         jag
    elin och frida


all you need is love

all you need is love,
all you need is love,
all you need is love, love
love is all you need

http://youtube.com/watch?v=rLxTpsIVzzo

nära ögat

jag var med om en jätteobehaglig sak i förrgår. Vi var på väg hem från min kusin om fyllt år, körde på en lång raksträcka. Jag satt fram bredvid pappa, och dom andra bak. vi såg en person som stor med reflexväst och något annat, det såg ut som hon pekade in mot skogen, ingen tänkte mer på det. Ca 10 sek senare hinner jag bara se ett stort hundhuvud framför mig och pappa väjar till med bilen och tvärstannar, backar tillbaka till kvinnan med reflexerna, frågade varför hon inte hade koppel på hunden och refle när det är kolsvart och dör bilarna kör typ 90?. Hon bad om ursäkt, hon höll utt ett hundhaslband med refelex och sa att hon brukar ha på honom det.
Hunden var ca 10 cm från att på påkörd, hade vi fått möte av en annan bil hade intr pappa kunnat svänga ut åt vänster utan varit tvungen att köra på hunden, hade inte varit så kul..



lr

historia prov

image32

hade prov i historia idag om 1800-talet och första världskriget. Har pluggat asset av mig i helgen, är helt slut.  Igår somnade jag på köksstolarna medan mamma förhörde mig, klockan tio på kvällen!!.
Plus att innan det hade jag och några kompisar suttit på UH i 4 timmar och pluggat!!
dagarna innan har sett ut i princip likadana, skola,plugga sova, skola,plugga, sova..
Men idag var ju som sagt provet, gick ganska bra. Men det jag var bäst på kom inte :(
känns bra att det är övernu så jag kan fokusera på något annat än napoleon och gamla kungar..

första fotbollstränigen

hade säsongens första fotbollsträning idag - jobbigt som fan!

åååh.. kommer att ha träningsverk hela livet efter alla armhävningar och skit..


humor

image30

plugg..

 fint att jag glömde nycklen till skåpet på skolan fredagen innan lovet, så börckerna låg kvar där under lovet så nu måste jag plugga in 20 spanska glosor + text tills imorgon, KUL!!

ska på dansen kl 6. så jag har  i princip endast en timme på mig att plugga, men eftersom jag är datanörd harjag ungeför 45 min..

ibland hatar jag bara datorn..

utmaning

Utmanad av kimj att visa 3 saker som alltid finns i min väska!
Alltid massa godis papper, ipren och tuggummin (extra"silver-vit"! :))

  image27             image26             image25




Nu utmanar jag er att göra detta!


Alex på Dimmu Borgir

nu sitter Alex i arenan i Stockholm och kollar på Dimmu Borgir,
och jag sitter här och kollar på andra avenyn..

övningsköra

kom nyss in efter en övningskörnigstur med mamma. Gick inte så bra om jag ska vara ärlig. Började med att glömma och sätta på mig bilbältet så mamma ba "då kan du stanna här vid kanten, sen kan du ta på dig bältet" och jag ba "tomaaaaat", sen glömde jag blinka + att jag fick motorstopp 2 gånger, hehe. Men annars gick det bra, det vill säga att köra på en raksträcka..

image24

irriterande

är det bara jag som stör mig på dom här koderna?

image23

ny design på bloggen, någon?

sitter här och funderar över ngt att blogga om och kommer på att min blogg inte är så snygg, mer vanligt eftersom den finns att välja på bland "dom vanliga".
Skulle gärna ha lite mera personligre blogg, men jag vet inte hur man  gör. Är det någon som han hjälpa mig med dig vore jag väldigt tacksam! :)

Åt 180 Maxburgare i 90 dagar - Gick ner 30kg



Luleå (2007.10.08) - Johan har i 90 dagar fört en strikt hamburgar-diet, med hamburgare till lunch och middag.
Efter 180 hamburgare har han gått ned 30 kilo. Genom att blogga från dag 1 har Johan blivit en snackis internationellt och omskriven i tidningar och bloggar i USA, Europa och Asien. 10 000-tusentals svenskar har besökt hans blogg och sett hans "krymp-film" på YouTube.

Johan bestämde sig i juni för att börja banta med hamburgare och den udda förfrågan om sponsrade måltider kom in till Max i juli. Villkoret från Max sida var att Johan regelbundet träffade läkare för konsultation och provtagning före, under och efter dieten.

- En osannolik förfrågan från en osannolik man. Att han valde oss var också skönt med tanke på all kraft och energi vi lagt ned på våra nyckelhålsmärkta måltider, säger Richard Bergfors, VD på Max Hamburger- restauranger.

Johans diet har bestått av hamburgarmåltider ur Max Delifresh-sortimentet, som är fettsnåla och nyckelhålsmärkta. Inga pommes frites eller läsk ingår i måltiderna utan morötter och Ramlösa ersätter. Johan äter fruktpåse eller minimorötter som mellanmål. Frukosten är det enda som inte är hamburgare.

Utmanar Supersize Me och Morgan Spurlock

Johan har även mejlat Morgan Spurlock för att be honom följa hans diet, tankar och träning på MinimizeMe.net. Namnet är en blinkning åt Supersize Me- filmen av just Morgon Spurlock. Spurlock gick upp 11 kg på 30 dagar, fick dåliga levervärden samt blev deprimerad när han åt enbart på McDonalds. Johans värden var dåliga vid starten men är nu bra på alla punkter.

- Johan har bara mått bra av dieten och jag ser inga antydningar till medicinska komplikationer när jag tittar på provsvaren, säger specialistläkare Lennart Reithner som har följt Johans diet.


se förändringen dag efter dag här;
http://www.youtube.com/watch?v=bvsP3xSBxms

Ganska coolt ändå, att gå ner 30kg på 90 dagar, iofs åt han ju inga pommes. Bara det gör nog ganska mycket, men jag tycker ändå att det är imponerande! jag menar 30kg är ganska mycket, spec på 90 dagar..


btw så jobbade jag idag. Man blir så otroligt slut på i kroppen efter ettt 8 timmars pass! Men i bilen hem konstaterade både jag och mamma att det var en bra dag att jobba idag, dels var det dåligt väder. Plus att det var MoDo match, då behöver vi inte ha dom fula mössorna utan får ha Modo keps och tröja och inte nog med det, der var ju röddag, då tjänar jag lite mer!! 
lite trötthet och ont i fötter och ben gör inte så mycket nu när jag tänker efter..

godnatt

Alex har just farit hem och imorgon far han till Stockholm för att kolla på Dimmu Borgir och Amon Amarth. Själv så ska jag jobba 8 timmar. Som tur är slipper vi dom fula mössorna eftersom det är hockey. Så vi får ha modotröjor och kepsar istället, rätt snygga faktiskt!

Näe nu ska jag hoppa i kojs, godnatt!


jag älskar dig

image21

Om du dör före mig så får du vänta vid grinden,
och vaka över mig som alla änglar i himlen.
Jag lättar mitt sinne och är frälst i min själ,
och du vet hur jag tänker för du känner mg väl.
skulle göra allt för dig, skulle ge dig mitt liv,
jag vill ge dig mitt hjärta, jag vill ge dig min tid.
du är det finaste jag vet och du är underbar,
och vi har stunder kvar som vi ska dela tillsammans.
Du och jag mot hela världen, bara vi och inga andra.
Ser in i dina ögon hela kroppen blir varm,
när jag kysser dig på halsen, när du håller om min hand.
Du ger mig värme, kärlek, du ger mig hopp.
Jag lovar dig, jag kommer aldrig lämna dig,
du är bäst i hela världen och jag älskar dig.


plattan

som sagt, plattan vare som gällde igår, även fast det inte vart så mkt av det för min del.

kvällen började med att jag, elina och sandra träffades hos sanna för att sminka oss. Sen gick vi och alex till jannike där förfesten väntade. Där var det singstar och jag har aldrig som gällde!
Sen tog vi sista bussen in till stan, proppat va ordet för att brskriva hur många det var i bussen.
Väl inne i örnparken var det okså proppat med folk, svinkul var det, träffade jättemkt roligt folk!
Sen gick vi (jag, alex och sanna) till plattan, ställde oss i kön men insåg fort att den var lång och det var jobbigt. Så jag och alex bestämmde oss för att gå till max, det blåste som fan och vi höll på att dö. Därskulle vi vänta på sanna "tills hon kom". Efter en halvtimms vntande gick vi tillbaka till plattan och åkte hem.

okej, det låter kanske inte så kul, vi gick ju inte ens in på plttan!
men jag hade kul iaf, hoppas alla andra också hade det.

puss på alla, och tack för igår! ♥


horoskop

image19
 TVILLING
(gäller 1-14 nov -07)

November behöver inte vara en trist månad, och det bevisar du i år. Först satsar du stenhårt på nöjen eller en resa. Sedan sadlar du om och fokuserar på ditt kärleksliv i stället. Mot slutet av den här perioden blir det gott om heta, mörka nätter och du lär dig nya saker om dina behov.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 5
tur/pengar: 3


ska snart hoppa in i duschen för att sedan fara till sanna och göra mig iordning med elin och linda inför plattan. Hoppas horoskopet stämmer så det blir enkul kväll!

PUSS ♥


RSS 2.0