ny mobil


minneskväll

Åkte upp med bussen halv ett på eftermiddagen och var framme tio över fyra. Snuffe hämtade mig på busstationen och vi åkte hem til dom, lämnade sakerna och sedan åkte alla till Nerdals som hade gjort middag. Efter att vi ätit åkte vi ut till kåge och vid kvart i sju började folket komma och när vi skulle gå ut var det en lång linje med människor son gick ut en km på isen dit skotern hittades för snart ett år sedan. Där hade det byggts en islykta. Folk tände marchaller. Jag trodde inte att så mycket folk skulle komma, men jag hörde att de var över 100st, så det var roligt att så mnga fortfarande kommer ihåg honom.

Efter att vi tänd marschaller, stod alla bara där ocg sörjde och efter ett bra tag började alla gå in i stugan dr det bjöds på fika. Efter fikat berättade ingrid och snufff om hur det senaste året varit och så. Sedan skickade vi upp varmluftballonger som vi kallade för marcus egen stjärnbild och marcus musik spelades i bakgrunden.

åh, allt var så fint! ångar inte en sekund att jag åkte upp!



SVT var också där och filmade lite, som de senare visade på regionala nyhterna
senare på kvällen och hela dagen igår.
Här är klippet som visades: http://svtplay.se/v/1413677/inte_ensamma_i_sorgen_efter_marcus




dröm

drömde inatt lite halvt om hur det  brukade vara på sommaren. Allt var som vanligt, förutom att jag både kunde vara och kunde se mig själv som jag brukade vara. Jag kom ner på stranden med martina och ser mig själv vara med marcus, martina och robin. Vi badar och leked med den stora svarta ringen. Jag tänker "åh, vad jag saknar det där. Även om vi tar fram ringen kommer det inte bli samma sak". Jag kommer på mig själv att både se och känna mig själv och att jag kan se mertina två gånger (bredvid mig och i vattnet), martina säger att det är en dröm för att vi ska komma ihåg. "vi" kliver upp ur vattnet och förvinner. Jag och martina går ut på bryggan och sätter oss på bänken bakom bastun, vi pratar lite om marcus och att sommrnarna inte kommer vara sig lika numera. Pappa håller på att sätta upp bastun (konstigt nog själv) och bryggdelarna står jättelångt ifrån varandra och när jag och martina ska gå in och göra dricka kommer en jättestor vindpust som välder hela bryggdelen som jag är på och jag hamnar under den och kan inte komma lös. För en sekund känns det som jag ska drunka, och börjar tänka på marcus. Hur rädd och hjälplös han måste känt sig när han hamnade i det iskalla vattnet. På något vis lyckas jag lyfta undan bryggdelen och simma upp till ytan. Väl uppe på bryggan igen är allt som vanligt. Jag och martina går in till deras stuga för att göra dricka. När vi är på väg in kommer ingrid och leif ut och börjar krama alla och säger hejdå. Då ska dom tydligen fara hem till skellefteå. Jag och martina kramas och vi gråter som vi aldrig mera skulle se varandra, trots att vi sa "men vi ses ju på tisdag (som vi sa göra nu till veckan).

var lite äcklig dröm tycker jag. jag hatar att drömma om saker som var eller lika gärna skulle kunna vara på riktigt.
nu kommer mina tremänningar och vi ska äta, sen ska jag på dans och efter det ska jag till alex :)


skellefteå på tidag

På  tisdag är det ett år sedan marcus förolyckades och det ska hållas en liten "minneskväll" för honom, Kände att jag vill fara upp och vara med. Så jag kommer ta ledigt från skolan halva tisdag och halva ondag för att åka upp och vara med.

För andra gången i mitt liv åker jag upp pga att minnas marcus. Känns jobbigt nu på förhand och kommer kännas ännu jobbigare när vi väl är där. Men jag tror att efteråt var det värt. Tror att det kommer vara jättefint med alla ljus och ballonger som kommer skickas upp till honom :)




En bild från minneskvällen den 14 mars. Ljuslyktor hade byggts där skotern hittades.
Bilden är från
marcusminnesfond.blogg.se

Grattis Marcus



Jag kommer ihåg när du  fyllde 18. jag hade glömt bort att ringa och gratta dig. Visste att du fyllde år, hade skrivit upp det och allt, men glömde bara att ringa. Ringde istället några dagar senare. Jag sjöng för dig i telefonen och du var superglad för du hade klarat teorin eller halken, kommer inte ihåg vilken det var, men glad var du! I bakgrunden hörde man martina som desperat bad om glass. Kommer också ihåg hur glad jg var när jag la på luren, för jag skulle komma och hälsa på er två veckor senare. Så blev det tyvärr inte, så sista gången jag pratade med dig var just den här dagen för ett år sedan..

det verkade som du hade en bra födelsedag då, och jag hoppas du får en minst lika bra i himlen iår!
Gratttis Marcus, jag saknar dig! <3


katta


hemma från skolan

ändå lite småskönt att vara hemma från skolan. Mamma och pappa har varit på stan heladagen, så jag har haft huset för mig själv :) Det är dock lite tråkigt att vara hemma, när alla andra är i skolan. Har som inget at göra, Ingen är inne på msn eller ngt..  jag har därför städat mitt rum och dammsugigt nedervångingen, så nu blir pappa nöjd iaf :)


guld

var ju som sagt och kollade på när jullan spelade finalen igår..
dom var ganska överlägsna! vann med typ 5 eller 4 - 1 mot Sävast.
 

 

Tisdag

vaknade vid kvart över nio av att malin från max ringde och frågade om jag kunde komma och jobba. Eftersom jag är sjuk kunde jag inte. Så jag ska fördriva dagen med att fara på skyttis och kolla på finalen i paradiscupen för 93or. Jullan spela så att :) Hoppas hon är duktig idag och att dom vinner, så jag inte åker och kollar i onödan :P hehe


sjuk

varför finns förkylning? :(


nyår!!!

ahh, så himla bra kväll/natt det blev igår, trots att martin slutade naken på toan.. haha. Började kvällen med middag med familjen hos några kompisat, sedan for jag, elin , emil och alex till magnus. Kom dit runt nio. Var ganska mkt folk där, träffade en del som man känner sen tidigare, så det var trevligt. Sen var vi där tills 2 någon gång då mamma och pappa kom och hämtade mig, alex och elin.. Alex sov hos mig, så jag fick den bästa starten på det nya året! <3  tack alla för en lyckad kväll!! :D


partyjunte

2008

Har varit ett väldigt händelerikt år. Både dåliga och bra saker har hänt. Satt och kollade igenom bildmappen "kameran 08", så här är några bilder från året och vad jag har gjort :)



Året började på sämsta tänkbara sätt - marcus
 försvann och är fortfarande inte funnen..



åkte till Skellefteå för att sedan tillbringa några härliga
 dagar med sanna, marrr och frida i Storklinta :)



var på kent! kände mig dock en aning
utanför bland alla gråtande emosar :)


åkte till åre twice. En gång med för att åka slalom
och en gång för att pimpla med släkten


tillgringade sista april i skeå hos marr.
Fick även följa med för att "leta" efter marcus


det blev sommmarlov och jag och
 mormor drog till Bulgarinen:)


spenderat mkt  tid med alex :)
följade bla med han till deras stuga för att fiska


besökte skellefteå yttligare 3 gånger
efter sommaren :)


sen har jag lekt lite med mina vänner också, hihi :]

hos magnus

väsldens bästa nyår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matilda hälsar!!!!!:D


RSS 2.0