humor



jag anar att jag och junte kommer har lite kul ikväll.. he he

lunch på storgullvik

dax för ett av mammas påhitt.. Lämna det varma och mysigt sköna kläderna för att ta på sig täckkläder och gå ner till storgullvik för att grilla korv. De flesta är på dåligt humör för att någon tappat bort vantar eller dylikt, så det kommer någ bli en rolig lunch...

ikväll ska jag följa med mamma och pappa och käka, sen ska jag, elin, alex och emil till magnus. blir nog nice det :)


hos pelin

nyss kommit till elin från jobbet. Jag, elin, hanna, carin och inte viccan ska nu ha sagan om ringen maraton (med de förlängda versonerna), så vi kommer alltså vara klara vid 9 imorgonbitti och klockan tolv ska jag sälja bingolottter, HÖHÖ

men Junte då!!



kan inte sluta skratta!!!!!! hahahahahahahaha :D Detta är min käre vän Martin ''Junte'' Juntunen. han var i Sunnersta med massa i veckan och då rakade han huvudet med en rakhyvel, sen av någon konstig anledning somnade han först och då rakade de även av ögonbrynen. hahahahaha  :D

jag kommer vara med han på nyår, så roligt kommer jag iaf att ha! :D hahaha


dööh

rolig dag  - vaknade 08.06 av att Ted ringde från max och undrade om jag kunde komma och jobba, för dom vara förlite folk. Snäll som jag är for jag iväg. jobbar till två, så jag fick ingen rast, sen fort jag till träningen som var halv 3 :p


kvällshumor kl5



Jessica säger:

vet inte om det är den farliga kvällshumorn som smyger sig på ovanligt tidigt men den här var jätterolig

Jessica säger:

.. just nu ialf

Jessica säger:

haha


lw - kom ihåg mig då



när jag hör den här låten kommer en miljard minnen upp. Helt sjukt att en låt kan påminna om så mkt!! varje mening påminner mig nästan om ett minne som jag har med Marcus, och även saker som man kommer att tänka på nu. :)

kommer aldrig glömma hur mkt jag hatade den här låten för tre år sedan (?) när han och jag sommarjobbade tillsammans. Han spelade den här och två Soberlåtar på repeat hela dagarna. haha. Jag hatade verkligan alla tre, och nu kan jag inte mer än älska dem - för det är Marcus.

lördag

Alex sov hos mig inatt - mysmys. Började dock jobba halv tolv, så det blev inte så mycket sovmorgon :( behövde inte ha någon kassa, utan backade driven hela dagen. så det var skönt! :) var proppat med folk både inne och i driven hela dagen, så man är ganska less i huvudet nu efter åtta timmars jobb!!


juldagen

och då var det 364 dagar kvar till julafton.. Trodde inte jag skulle få så mkt i julklapp. Men mamma var bra på att hålla paketen hemliga iår. Fick iaf en jacka, tofflor, plattång, kokbok, mus, datorväska, smink + väska, presentkort, pengar och lite småsaker - så jag är nöjd :D

sov som vanligt kvar hos mormor och morfar tills idag och vid tolvtiden kom kusinerna på mammas sida och vi åt lite mat och körde "50kroners", och jag fick mormors paket iår igen! iår var det fock mkt bättre inehåll - en skitfet eldriven konservöppnare! haha :D hoppas den kommer till användning när jag flyttar hemifrån (Y)

var även till alex mormor och morfar en sväng med hans kusiner och familj - trevligt trevligt! och sedan for jag hem till honom och mös lite :)

imorogn blire jobb mellan 12-21!!!


julafton

mys med julafton!! :)  Kusinerna på pappas sida var här i morse och åt frukost/lunch. Vi spelade spel och fick lite paket. Sedan for de innan kalle anka började. Tycker inte kalle är så kul längre. i min familj används tiden nog mer till att sova än till att kolla på tv :) hehe.

nu ska vi snart fara till mormor och morfar, där vi ska käkä och få paket :) Jag hoppas att det är många som rimmat på paketen i år. Brukar mest vara jag och jullan som gör det. men jag tycker det är mycket roligare att få ett paket med ett rim på, så man får klura lite på vad det är i! :)

Imorgon vaknar vi som valigt upp hos mromor och morfar, vid tolv kommer mina andra kusiner från mammas sida. Då blire väl "50kroners" (vi  brukar alltid köpa en lite rolig/fiffig sak som ska kosta 50 kr, sen är det alltid något lek och om vilket paket som man får. Är lltid olika regler, så ska bli spännande att se var morfar att att tillägga i år.. :))

nu ska jag packa, sen ska vi fara!
GOD JUL!! :)


Kalle anka -06


23 december

nur har just marrr, ingrid och snuff åkt :( De ska firar jul i Åre. Snuff har ingen aning om det, utan vet bara att de ska åka vidare. Han har dock en aning att de ska till en skidort, men inge vilken! eftersom dom har med sig skidor och sånt. Ska bli kul att höra hur han reagerade när han fick veta att det var åre dom skulle till :)

Det var mysigt att träffa dom. Marrr var dock sjuk, så hon satt mest och snörvlade och vi gick och la oss tidigt, men det räckte. Lika mysigt att vara med en sjuk marr som en frisk marrr - hon är ALLTID bäst :)

22 december

igår var det liquid och jag, elin, emma, malin, rebecca, charlie, magdalena, emilie, klas, hanna, karran, emil, fredrik x2 och carro spenderade största delen av kvällen hemma hos emilies bror :)

idag har jag varit på stan med jullan och alice. Köpte alla mina julklappar, så jag är nöjd. Är dock pank nu, så jag får hooppas på lite pengar i julklapp :)

Ikväll får vi finfrämmande från skellefteå. Marrr, Ingrid och Snuffe borde vara här vilken sekund som helst nu. Dom ska stanna ett tag, och sen vidare :) ska bli kul att träffa dom igen! Trots att vi var hos dom för ungefär två veckor sedan och jag har hälsat på yttigare tre gånger sedan skolan börjat, känns det ändå svinlänge sedan :p

en bild säger mer än tusen ord


dax för uppvisning




Dansuppvisning på John Bauer imorgon!
Längtar sönder!



bajshår


klippte mig ju som sagt i onsdags, blev fulast och idag gjorde jag ljusa slingor. Det gjorde dock saken lite bättre, men jag saknar ändå mitt långa hår!!! :(

Imorgon börjar jag som vanligt halv nio, sen har jag seminarium i typ en halv timma, hål till 10.05, bokredovisning i ca tjugo min, lunch , naturkynskap, spanska då vi ska sjunga julsånger tillsammasn med de andra grupperna - värd dag!


hos Emmapemma

sitter hos emma med elin och rebecca. Emma har just gjort klart slingorna i mitt hår och nu väntar bara 25mins väntan :)
Vi köpte ben & jerrry's glass på hemmakväll som vi tryckt i oss! :D


"Worlds Best Christmas Lights on a house"





ibland älskar man att bo i Gullvik där det BARA finns skog..

hos alex


sitter nu hos min käre pojkvän och väntar på att han ska sluta skolan. Han slutar om prick en timme och 34 minuter! själv fördriver tiden med det roligaset och mest nödvändigaste - teckenspråk. Har prov på 209 tecken på måndag så borde vekligen plugga!! :)

Joshua Radin - winter






klippklipp

I dag klippte jag och elin oss.. blev kort, rakt, avhugget, konstig lugg, cp, fult och mina slingor syns typ inte längre, so its back to "grey!" Det enda som ser bra ut (just nu, efter ha duschat och har halv torrt hår) är när jag har uppsatt! Det är väl det positiva med det hela!! haha :D

Hoppas iaf att det bli bättre om någon vecka, bli galen annars!

Vi tog en sväng till ulvön

fick lite bilder idag ifrån båtturen till ulvön med Jörgens båt en 9onde augusti.
Saknar verkligen sommaren när jag tittar på dom här bilderna!


jag och marrr



marrr och robin



chillar i solen



marrr och jag



marrr, jag och robin ser på scarred



efter middagen tog vi en sväng till Ulvön



robin och jag drog en titanic


söndag

idag hann man inte göra så mkt. Vaknade till pappas underbara väckarklocka. Åt sedan frukost och lallade runt lite tills klockan blev halv två då  vi satte oss i bilen och for hem.  Middag blev det  hos mormor och sedan hämtade vi alex och for hem och grattade jullan som fyllde15 igår :)

lördag

Som många vet är Snuffe Degerman rätt så kaxig av sig. Han tror sig veta allt och går under namnet "starkleif", han har den senaste tiden levt på att modo förlorade mot aik med 6-0 den 17 november men igår var det upp till bevis och modo vann!!  :D

efter matchen tog vi hockeybussen hem till mb. Dock inte snuff som klev på fel buss och fick gå hem efter att ha klivit av på ngn random hållplats, typiskt honom för övrigt.. sedan gick jag och marrr till frida där vi fikade, sen tyckte folk att vi skulle joina dom, så vi och 9 st andra for runt lite :)

     
snuffe hade pyntat                  snuff och pappa                  frida och marrr    


      virre och krooken

återigen hos marrrr

sitter nu här vid marrrs dator medan hon är  i duschen, som vanligt... igår tog jag halvtre bussen hit till skellefteå, så jag var framme vis kvart-tjugo över sex. Var bland den segaste bussresan jag gjort. Har gått ganska fort nu på slutet, men igår.. kändes som jag åkte i evigheter. När jag väl kom fram kom snufff och marrr och hämtade mig på btsn och när vi kom hem till marrr åt vi tacos. Senare på kvällen kom terr, sanna, adam, virre, erik, krooken, therese och hampus hit och vi såg på tv, åt chips och mös lite :)

idag ska vi iaf på hockey (saik - modo), så snyffepuff har pyntat huset med AIKprylar (mamma och pappa kontrade med att hänga utt modotröjorna..) Matchen börjar dock inte förnst halv sju, så jag vet inte vad vi ska hitta på tills dess?

MoDo måste verkligen vinna!!!! Annars kommer vi bli hånade av snuff restan av livet, helgen kommer bli en pina och han tror han har rätt..

snabb torsdag

Av någon konstig anledning har det här dagen  gått väääldigt fort :p Vaknade 05.34 att katten kom och la sig på mitt huvud och började spinna. Mycket mysigt med katter, men inte just i det läget. somnade sedan om jag vaknade 07.00 av att pappa skrek "kliv upp". Kom försent till skolan.. hade natur, sen var det tänkt att vi skule hamatte, men våran lärare var på kurs så vi hade 2timmar och 40 mins hål, så vi passade på att titta på Credos julkonsert som var jättebra. sen var det filosofi, spanska och teckenspråk om väntade. Efter skolan for jag till mormor och morfar för att käka middag. Var tänkt att jag skulle ta femman dit, men bussjäveln for tio min tidigare! så jag fick vänta i 20 min och gå en bit, mkt irriterande..  väl där åt jag mat, sen kom alex och hämtade mig, sen for vi hem till han och mös och gjorde lite matte! :)<3

IMORGON ÅKER JAG TILL SKELLEFTEÅ!!!!!!! :D


favorit i repris



yesyesyes,  det det är bara tre dagar tills jag drar till Skellefteå med familjen för att hälsa på martinas family - LÄNGTAR! mamma, pappa och alice kom mer åka vid sju, så dom är framme vid 11 kanske. så jag funderar på att ta bussen efterskolan, så man kan hitta på ngt på kvällen, för  det hinner man som inte om jag ska åka med dom..

Robin, jörgen och anna-maria ska också dit. Ska bli kul att träffa dom med, var som ett tag sen. På lördagen ska vi se på Skellefteå AIK - MoDo, så modo måste skärpa sig nu! annars kommer snuff gå lycklig alldeles för länge..

hoppas man hinner träffa lite skellefolk, skulle vara kul!  :D

lunchrast

sitter i datasalen med Elin nu, har lunch till 12.30. Var på skolbio imorse och såg into the wild. Den var NÅGOT seg kan jag lova, 2 ½ timme var den!! och den var inte ens bra..
 









RSS 2.0