foton från dansen










lördag och söndag

var som sagt i Skellefteå i helgen och det var som vanligt svinkul.  Gjorde inte så mycket på dagarna (somvanligt), utan visolade mest. Var ju runt 20 grader i skuggan både fredag och lördag, så hur kan man låta bli? På lördag kväll hade jag och marrrr tänk att vara allmänt feta och äckliga i soffan, men det slutade med att 10 pers satt i soffan som vi sedan for ut och lekte rödavita-rosen med. Vilket var kul efetrsom jag har aldrig lekt det förut, och ingen här i dö-vik skulle någonsin komma på tanken att göra det (eftersom alla är för coola för det..), så det händer med andra ord aldrig.

på söndan tog jag tiobussen hem och i umeå blev både den och exrabussen full, så alla som skulle till Nordmaling, Husum och Ö-vik fick åka taxi. Sen vid två var det dans. Har varit ett litet uppehåll nu, så et var kul att det börjat igen. Caldon fick för sig att vi skulle dansa i hamnen så vi for dit och dansade och åt lite glass. sen på kvällen kunde jag inte låta bli att ta moppen till alex i ett par timmar :]


 

första maj

var ett tag sedan jag ett jag skrev här. Men nu när jag är hos marrr blir det ju alltid ett eller annat inlägg :)

igår var vi iaf hos fanny med några. Var sju tjejer som grillade och åt mat innan alla kom. Var trevligt att både träffa lite nytt och gammalt folk :) vaknade tidigt för det var så varmt på rummet. Gick ut och solade vid halv 12 -12. Det är typ 30 grader ute i solen, 20 grader i skuggan (!!!!!!!) och det blåser i princip ingenting, hur skönt som helst! så jag och marrrr har legat ute och stekt nu i några timmar och har just proppat i oss en lunch bestående av nudlar.

nu ska jag ut och steka igen, puss!

RSS 2.0