Åt 180 Maxburgare i 90 dagar - Gick ner 30kg



Luleå (2007.10.08) - Johan har i 90 dagar fört en strikt hamburgar-diet, med hamburgare till lunch och middag.
Efter 180 hamburgare har han gått ned 30 kilo. Genom att blogga från dag 1 har Johan blivit en snackis internationellt och omskriven i tidningar och bloggar i USA, Europa och Asien. 10 000-tusentals svenskar har besökt hans blogg och sett hans "krymp-film" på YouTube.

Johan bestämde sig i juni för att börja banta med hamburgare och den udda förfrågan om sponsrade måltider kom in till Max i juli. Villkoret från Max sida var att Johan regelbundet träffade läkare för konsultation och provtagning före, under och efter dieten.

- En osannolik förfrågan från en osannolik man. Att han valde oss var också skönt med tanke på all kraft och energi vi lagt ned på våra nyckelhålsmärkta måltider, säger Richard Bergfors, VD på Max Hamburger- restauranger.

Johans diet har bestått av hamburgarmåltider ur Max Delifresh-sortimentet, som är fettsnåla och nyckelhålsmärkta. Inga pommes frites eller läsk ingår i måltiderna utan morötter och Ramlösa ersätter. Johan äter fruktpåse eller minimorötter som mellanmål. Frukosten är det enda som inte är hamburgare.

Utmanar Supersize Me och Morgan Spurlock

Johan har även mejlat Morgan Spurlock för att be honom följa hans diet, tankar och träning på MinimizeMe.net. Namnet är en blinkning åt Supersize Me- filmen av just Morgon Spurlock. Spurlock gick upp 11 kg på 30 dagar, fick dåliga levervärden samt blev deprimerad när han åt enbart på McDonalds. Johans värden var dåliga vid starten men är nu bra på alla punkter.

- Johan har bara mått bra av dieten och jag ser inga antydningar till medicinska komplikationer när jag tittar på provsvaren, säger specialistläkare Lennart Reithner som har följt Johans diet.


se förändringen dag efter dag här;
http://www.youtube.com/watch?v=bvsP3xSBxms

Ganska coolt ändå, att gå ner 30kg på 90 dagar, iofs åt han ju inga pommes. Bara det gör nog ganska mycket, men jag tycker ändå att det är imponerande! jag menar 30kg är ganska mycket, spec på 90 dagar..


btw så jobbade jag idag. Man blir så otroligt slut på i kroppen efter ettt 8 timmars pass! Men i bilen hem konstaterade både jag och mamma att det var en bra dag att jobba idag, dels var det dåligt väder. Plus att det var MoDo match, då behöver vi inte ha dom fula mössorna utan får ha Modo keps och tröja och inte nog med det, der var ju röddag, då tjänar jag lite mer!! 
lite trötthet och ont i fötter och ben gör inte så mycket nu när jag tänker efter..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0