grattis pappa

idag fyller min kära pappa år.  Grattis till han! :)

coopertest

hade coopertest idag på skolan. 2km skulle vi tjejer springa och de stackars killarna skulle springa 3! Var ganska taggad, brukar springa på 9 min, men inte idag :) sprang på 10.23. Är ändå ganska nöjd, var ju trotts allt tvungen att knyta skosnörerna, haha :D

dans



Älskar dansen som vi  börjat på nu. Den är så himla rolig!!!!!!!!!!!
Dansar till Pussycat dolls - when I grow up.

Måste vänta i två veckor tills det är dans igen :(
Caldon ska till Danmark och dansa nästa  vecka.


 


Marcus



saknar dig Marcus! :)<3

Max

Har nyss kommit hem från jobbet. Trodde att det skulle bli en relativt lugn dag. Men nejnej. Började jobba klockan tolv  och det var  kö till dörren. Vi trodde att det skulle minska med folk när hockeyn började, men det bara kom mer. Fick inte rast förnst klockan sex!!  jobbade tills nio och sista halvtimmen fick jag stå i grillen. Slapp också att stå i kassan, fick ist backa driven och göra passbyte :)

fotboll



kom nyss hem från fotbollsträningen. Spelade träningsmatch mot 94rorna, och tro mig. bra för att dom är små är som inte dåliga! 2-2 blev det när det blåstes av.

Imorgon är det svensaprov i språksociologi och jag har inte öppnat boken än. dax nu kanske?


Bulgarien med mormor


Den 11 juni drog jag och mormor till Sunny Beach, Bulgarien. Kanske inte det vanligaste stället man tar med mormor till, men wtf?  Det var svinkul! :)

Första dagen
landade i Burgas mitt i natten någon gång, åkte sedan buss en halvtimme till hotellet. På morgonen gick vi upp och åt frukost. Gick sedan ut och kollade runt var stranden, supermarket och sånnt var. Gick sedan på något ointrssant möte som mormor fick försig att vi skulle på. Smarta som vi var hade vi glömt att ställa om klockorna, så vi kom en timme tidigare. Efter det gick vi någon typ av annsikstmask som skulle rena alla porer eller något. 

       

Andra dagen
låg och solade vid poolen, HELA DAGEN!




Tredje dagen
Solade vid poolen till lunch. Blev sedan dåligt väder, så vi promenerade till "flowerstreet" (huvudgatan) och den enda gatan som hade ett namn!!! Började att regna när vi skulle gå tillbaka, så vi tog det lilla tåget.
  

Tredje dagen
låg på stranden på dagen och sedan på kvällen gick vi till en svensk bar och såg på fotboll (sverige - spanien?)
   


Fjärde dagen
det var dåligt väder på morgonden, så vi bestämde oss för att åka en sväng till gamla Nessebar. På bussen tid som tog ca 25 mi började det regna. Väl framme gick vi till närmsta supermarket och köpte oss ett paraply, som tyvärr blåste sönder efter en halvtimma. Det var lite svår att se utsikten från klipporna och så pga dimman och eftersom vi sprang runt för att inte bli blöta, men annars var det superfint!!
    

Femte dagen
solade vid poolen och gick sedan till "flowerstreet" för att äta lunch. 

     

Sjätte dagen
Gick till standen med mottot "nu ska fläsket stekas". Stekte hela dagen. Åt middag på någon mysko resturanf som serversde haj (den smakade INTE gott  kan jag lova! ).




Sjunde dagen
Solade vid poolen och gjorde helkroppsmassage.

  

Åttonde dagen
Hann inte med så mycket. Åt frukost vid tio, plockade ihop på hotellrummet, gick en promenad och vid tolv kom flygbussen.


Sommaren -08

Har hunnit med rätt så mkt i sommar. Trotts att jag började sommaren med inställningen att "det här kommmer bli den sämsta sommaren".  Ändå trodde jag att allt skulle bli som vanligt, även fast Marcus inte skulle vara med. Men icke. INGET vart som det brukar. Martina som brukar bo med mig hela sommaren, kom i två veckor. jag hann iaf med :
fara till Bulgarien med mormor
vara med kompisar och Alex
Åka båt.  (dock bara tre-fyra gånger)
(fotboll+jobba)

så här är några bilder ifrån sommaren:
 
              
Skolavslutningen                                  Bulgarien                                   Midsommar    

      
Båt med Robin och Marrrr

nystart



Har inte skrivit här på vääääääääääääldigt länge. Men det ska det bli ändring på! :)

RSS 2.0